Penzion Blenkuš

penzion s tradicijo in pridihom domačnosti

DRAGI GOSTJE, DOBRODOŠLI NA NAŠI SPLETNI STRANI!

GOSTINSTVO BLENKUŠ je poznano že dolgo vrsto let, saj začetki oddajanja sob segajo že v prvo polovico 20. stoletja. Z več kot 80 leti obstoja gostinsko-turističnih storitev in izkušnjami nam domačnost in tradicija nista tuji. Gostom nudimo apartmaje, sobe, nočitve z zajtrkom, po želji pa tudi samo prenočišče.
Nahajamo se ob glavni cesti, ki vodi na Vršič, v križišču, ko zavijete desno na avtobusno postajo. Od smučišč in centra smo oddaljeni le 800 metrov.

Naše sobe

in apartmaji

Sobe

Sobe

Sobe s čajno kuhinjo

Sobe s čajno kuhinjo

Apartmaji

Apartmaji

Naši gostje

o naši ponudbi

Ottimo posto. Posizione comoda e tranquilla, ambiente semplice, curato, pulitissimo ed a prezzo contenuto. Proprietaria gentile e disponibile che parla italiano. Ci soggiorno ormai da anni. Lo consiglio.
Vincenzo Gargiulo
Rooms were clean, prices good, and had a great breakfast, with Slovenian Strudel! The view from our room was of the mountains and was so beautiful to see!
Eddie Skala
Fantastic clean friendly honey place! Hvala! We will be back if we ever have the opportunity.
Mikael Tonsson
Schöne Zimmer guter Service und Preis. Nette Wirtin. Garage für Motorräder.
Martin Lechner
Penzion Blenkuš je za nas zakon. Prihajava vsako leto in vsakič znova se veseliva dni, ki jih preživiva tu. Njihova prijaznost, gostoljubnost, skrb za dobro počutje je res enkratna. To v današnjem razosebljenem svetu najdemo vedno redkeje. Zato pridemo še, če nam bo le dano. Blenkuševi, hvala Vam za vse in želimo Vam veliko dobrih gostov!
Duša in Janez
Zelo prijazna postrežba. Veliko domačih jedi. Ugodne nočitve.
Miro M.
Zaradi vaše prijaznosti, gostoljubnosti in domačnosti se z veseljem vsako leto vračamo v vaš ponzion! Še bolj pa smo se razveselili, ko ste zaradi nas vstali ob 6h in nam spekli palačinke! Vaša domača hrana je odlična! V tej mrzli in brezsončni Kranjski Gori ste vi naš sonček!
Smučarke Ana, Matilda, Iva, Sara, Eva in Saša

Zadovoljen gost je naša prioriteta

Zakaj se gosti radi vračajo k nam:

 

   • Ker pri nas začutijo pristen stik, gostoljubnost in domačnost
   • Zaradi udobnosti in čistoče sob in apartmajev
   • Zaradi odličnega, samopostrežnega zajtrka z domačimi dobrotami
   • Otroci in odrasli lahko poleti uživajo na našem zelenem vrtu,polnem sadja (otroška igrala, posedanje na vrtu)
   • Smo odlično izhodišče za ljubitelje kolesarjenja, pohodništva, smučanja, teka na smučeh, pa tudi za ljubitelje krajših sprehodov in uživanja v čudoviti naravi
   • Motoristom in kolesarjem nudimo brezplačne garaže
   • Imamo ugodne cene, tako da gost dobi maksimalno za svoj denar

Bar Zlata kapljica

sprostitev in zabava v hiši

Kot del dodatne ponudbe je v hiši tudi prijeten bar, kjer boste lahko nazdravili s kozarčkom dobrega vina in se po smučanju pogreli ob toplem kaminu,ali pa preprosto spili kavo, ki vam jo vedno postreže nasmejani Andrej. Bar je namenjen tudi za zaključene družbe in različna praznovanja.

Bogat samopostrežni zajtrk

z domačimi dobrotami

Ko se zjutraj prebudite s sončnim žarkom na obrazu, vas v jedilnici že čakajo dobrote iz domačega vrta in sadovnjaka.

Jedilnica je v pritličju, v prostornem in prijetnem ambientu. Za zajtrk lahko izbirate med kopico domačih dobrot od sirov, salam, klobas, zaseke, skute, jajc do več vrst žitaric, medu, marmelade, namazov, peciv, jogurta, svežega sadja, domačih sokov. Naša posebna specialiteta so pečene hruške iz domačega vrta.